Márki-Zay a gombás kijelentéséről: Csak a legostobább Fidesz-szavazók vehették magukra

2021-12-02 13:51:00
Korábbi kijelentését megerősítve arról beszélt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje: „akik elhiszik, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes, azok végtelenül ostobák”.

A napokban került elő egy felvétel Márki-Zay Péterről, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját. A felvételen Márki-Zay arról beszél, hogy szerinte a migrációval „meg lehet nyerni egy választást mindaddig, amíg az embereket sötétben tartjuk és trágyával etetjük.”

A rezsicsökkentéssel kapcsolatban az ellenzéki miniszterelnök úgy fogalmaz: „amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni”.

Csak a legostobább Fidesz-szavazók vehették magukra 

– fogalmazott Márki-Zay Péter, amikor kedden az M1 Híradó riportere kérdőre vonta kijelentése miatt. A kérdésfeltevés után az ellenzéki miniszterelnök-jelölt az riporter értelmi képességeit kezdte bírálni.

Hozzátette: 

akik elhiszik, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes, azok végtelenül ostobák”.

A miniszterelnök-jelölt idézett kijelentéseit az alábbiakban hallgathatja vissza:

***

Márki-Zay: Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel lehet választást nyerni

Eddig nem látott videórészlet került elő, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: YouTube