A LIBE-jelentéssel Brüsszel megkezdte a felkészülést a '22-es magyar választásra

2021-12-02 10:22:00

Szalma György
Kontra
Hazánkat ismét elítélte az Európai Unió, ezúttal a momentumos Donáth Anna közreműködésével.

»Magyarország ellenségei megkérdezték a magyar társadalom ellenségeitől, hogy minden rendben van-e a magyar társadalommal. Majd közösen megegyeztek abban, hogy Magyarország nem jogállam.« A jelentéstévő csapatnak öt balliberális és két jobboldali tagja volt, így nagy meglepetés nem történt: hazánkat ismét elítélte az Európai Unió, ezúttal a momentumos Donáth Anna közreműködésével.

Két hónapja Magyarországon járt a LIBE (az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága) delegációja, hogy újabb jelentést készítsen hazánkról. A háromnapos látogatás célja az volt, hogy felmérjék, hogyan érvényesül Magyarországon a sajtó és az igazságszolgáltatás függetlensége, illetve a tudományos élet szabadsága, valamint biztosítottak-e a kisebbségek jogai.

A jelentéstévő csapatnak öt balliberális és két jobboldali tagja volt. Mind pártpolitikusok. Nem bízták tehát a véletlenre, hogy milyen ítélet szülessen majd Magyarország ügyében. Olyannyira nem, hogy a küldöttség tagja volt Donáth Anna is, akit nem lehet azzal megvádolni, hogy túláradó szeretettel fordulna a magyarság és a magyar kormány irányába.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.