A „szexiparos” Gattyán

2021-12-01 15:25:00

Kaltenbach Jenő
Facebook
Az ország egyik leggazdagabb embere, aki most nagy hirtelen felfedezte a politikusi vénáját. Pont akkor, amikor más üzletemberek pl. Bige az ellenzéket támogatja.

„Esély
Ungváry Rudolf nem akárki, amit mond, amit ír arra oda kell figyelni. A mai Nèpszavában írt cikke is nagyon komolyan veendő. A cikk arról a »szexiparos« Gattyánról szól, aki az ország egyik leggazdagabb embere, ès aki most nagy hírtelen felfedezte a politikusi vènáját, pont akkor, amikor más üzletemberek, mint pl. a műtrágyában utazó szintèn dúsgazdag Bige látványosan az ellenzèket támogatja.

Ha jól èrtem (hozzám hasonlóan) Ungváry sem kifejezetten hurráoptimista a jövő èvi választásokat illetően, pedig nála is, ugyanúgy mint nálam egyèrtelmű, hogy pokolba kívánja ezt a rezsimet, de ez nem jelenti azt, hogy magasfokú lelkesedèsèben elveszti a realitás èrzèkèt.

Hosszú rögös út vár az összefogott ellenzèkre, amely akkor jár el helyesen, ha nemcsak a rajongókra, hanem a neki szurkoló figyelmeztetőkre is odafigyel, egyet mást mèg esetleg meg is szívlel, ès nem tèvesen ellensègkènt kezeli őket. Ez utóbbi biztos nem növeli az esèlyeket.”

Borítókép: MTI / Beliczay László

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.