Fegyelmit kap a Karácsonnyal buszsávban száguldozó sofőr

2021-11-30 15:45:00
A főpolgármester továbbá felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét – derül ki a Médiaworks Hírcentrum videójából.

„Erre sem emlékeztem, remélem több ilyen nem történt” – így reagált Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésére, hogy többször is előfordult-e, hogy rövidítés céljából a buszsávot használták szolgálati autójával. A főpolgármester továbbá felháborítónak nevezte sofőrje szabálysértését, illetve azt is elárulta, hogy az autó vezetője szégyelli a tettét. A főpolgármester mióta egyre több botrányba keveredik, látványosan kerüli a sajtóval való érintkezést.

„Nagy ritkán vezetek szolgálati autót, gyakorlatilag soha” – fogalmazott korábban Karácsony Gergely egy sajtótájékoztatón. Budapest főpolgármesterét ekkor is a Mediaworks Hírcentruma kérdezte arról, hogy elfogadhatónak tartja-e, ha az autósok a buszsávot használják arra, hogy kikerüljék a dugót. „Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna” – mondta Karácsony Gergely 

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP