Már biztos, hogy elmebeteg emberekkel van telepakolva az Európai Bizottság

2021-11-30 08:27:00

Máthé Zsuzsa
Facebook
Betiltanák a karácsonyt és a keresztény neveket, a Mária név helyett mostantól a Malikát javasolják.

„Kis téli szünet, nagy téli szünet, ki sült-e már a… mivan?? Most már biztos, hogy beteg emberekkel, jól funkcionáló, de mégiscsak elmebeteg emberekkel van telepakolva az Európai Bizottság. Nagyon hibáztatni őket nem feltétlen lehet, elvégre, valakik jónak látták épp ezeket az arcokat az országuk, és így Európa élére választani. Új kommunikációs irányelveket fogalmaznak meg, amellyel a »befogadás erősítését« kívánják szolgálni – jelentsen ez bármit is.

Lényeg a lényeg, betiltanának egy halom dolgot, például azokat a rendezvényeket, ahol csak egyneműek vannak jelen (a Kék Osztriga bár vendégserege nevében kikérem magamnak), meg egy halom kifejezést, úgy mint az angol Mr. és Mrs. megszólítást, a Mars-bolygó gyarmatosítását, vagy – és most nagyon figyeljünk – a karácsonyt és a keresztény neveket. Például a Mária név helyett mostantól a Malikát javasolják. (Vajon vezetéknévként mi lesz a Karácsonnyal, főpolgármesterünk is Téliünnepre brüsszelesíti nevét?)

Hevesen él bennem egy kép arról, ahogy a Mester a Jeruzsálemi templomban megfontoltan kötélfonásba kezd, majd odacsap a kereskedőknek. Őszintén ezt kívánom az »egyenlőségért felelős« biztosoknak is odaát. De ha már ilyen nemes ügy érdekében összegyűlt Brüsszelben a nagyérdemű, nagyon kérem, az Európai Unió elnevezést is tiltsák már be! Kéremszépen, hát hány nem-európai teng-leng itt a Földön, akiket mind vérig sértünk ezzel az elnevezéssel?!

És akkor itt most segítsünk egy kicsit az eurómilliárdokat eltapsoló brüsszeli hivatalnokseregnek, szerintetek mi lenne a PC neve az alapító atyák pályájáról már rég leperdült, önemésztő Európai Uniónak?”

Fotó: MTI/EPA pool/Ronald Wittek

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.