Kövér nem mondta, én viszont mondom

2021-11-28 12:37:00

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék.

„Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék. Katasztrofálisan indult a kampányuk, gyakorlatilag az elmúlt fél évük egy vesszőfutás. Hosszas szerencsétlenkedés után sikerült megválasztaniuk főbohócnak egy dühöngő »futóbolondot«, aki nap nap után vérig sérti a fél országot, illetve romba dönti az ellenzék eddigi stratégiáját. (Legújabb rohama során sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit és a rezsicsökkentés támogatóit.)

Aztán ott van a Városháza-gate, amely irgalmatlan korrupciós botrány. Karácsony Gergelynek politikailag harangoztak. Egy normális jogállamban ennyiért már bilincsbe verték volna őt és a libás embert is. Közben az ellenzék Facebook-prolija, Jakab Péter is teljesen megsemmisítette magát. Háromgyermekes családapaként rendszeresen egy szintén háromgyermekes kolléganőjénél éjszakázik egy állítólagos »munkalakásban«. Jakabnak is annyi.

Kövér László nem azt mondta. Kövér László túl puha volt. De én kimondom: a magyarországi ellenzék nemzetbiztonsági kockázat. Az amerikaiak által kiképzett és Kabulban (is) bevetett Szabó Tímeától kezdve az olimpiát valószínűsíthetően francia zsoldban megfúró momentumosokon át a Brüsszel által százmilliókkal kitömött Gyurcsány-klánig. 

Magyarország maradék szuverenitásának elvételén, saját fizetőeszközünk megszüntetésén, a brüsszeli új-Szovjetunióba való bekényszerítésünkön ügyködnek. Ellenséges NGO-hálózatok segítségével illegális migránsokkal árasztanák el hazánkat. Közben sorra szavazzák meg a Magyarországot elítélő hazug jelentéseket, a nekünk járó uniós pénzek elvételét követelik. Minél nagyobb károkat akarnak okozni a magyaroknak. S nem mellesleg ellenséges titkosszolgálatok bevetésével drónokkal figyeltetnek magyar kormánypolitikusokat, berepülnek házaik fölé, s lehallgatják a magyar titkosszolgálatok állománygyűlését. (És közben persze ők hazudoznak arról, hogy őket lehallgatják.) 

Elég volt belőlük!”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.