Kovács Gergely: Nem bírnám elviselni, ha rajtunk száradna a Fidesz győzelme

2021-11-28 19:30:00
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke szerint azt a 28 egyéni körzetet ahol valószínűleg el fog dőlni a választás, el lehet engedni.

„Higgye el mindenki, én érezném magamat a legrosszabbul, ha minimálisan is tehetnék róla, hogy minden így marad. Az egyéni körzeteket, azt a 28-at, ahol feltehetően el fog dőlni a választás, szerintem el lehet engedni. Ha mégis el kell ott is indulnunk, hogy meglegyen a listaállításhoz szükséges 71 mandátum, azért még mindig mondhatjuk, hogy itt nem annyira fontos, hogy ránk szavazzanak” – olvasható a Jelen cikkében, amelyben a Kovács Gergellyel való beszélgetésükből idéztek részleteket.

A Kétfarkú Kutya Párt elnöke azzal kapcsolatban, hogy pártja mennyire vehető már komolyan, elárulta: amikor képviselőként bement az első 12. kerületi közgyűlésre és mondott pár poént, utána „tök hülyén érezte magát”, ezt követően abba is hagyta, mert rájött, hogy semmi értelme.

„Kénytelen voltam komolyabban venni a politikát, de pár hónap után azt gondoltam, ott hagyom az egészet. Ha pénzt kapunk azért, hogy politizáljunk, akkor nem nézné senki jó szemmel, ha csak poénkodnánk” – fejtette ki Kovács Gergely.

Nyitókép: YouTube