Betiltotta volna, de keleti vakcina mentette meg Korózs életét

2021-11-27 11:23:00
A Drót emlékeztet arra, hogy a keleti oltóanyagok elleni támadásokat 2020 novemberében, tehát az első pillanatban elkezdte a baloldal.

Átesett a koronavírus-fertőzésen Korózs Lajos, a szocialista képviselő három hétig birkózott a kórral, írta meg a Drót.info. Az MSZP élő közvetítésében, Facebook-fogadóóráján azt mondta, három hétig nem volt elérhető. Kétszer oltották Szputnyikkal, a múlt hétre volt időpontja a harmadik oltásra. Majd kijelentette, mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát, minden oltás jobb, mint a lélegeztetőgép, ezt garantálni tudja.

Az is kiderült, hogy nem volt kórházban, nem volt igazán beteg, „szerintem ez az oltásnak köszönhető” – fogalmazott.

Levert volt, izzadt, estefelé elment a hangja egy héten át, de a legkényelmetlenebb a bezártság volt, állította.

A Drót emlékeztet arra, hogy a keleti vakcinák elleni támadásokat 2020 novemberében, az első pillanatban elkezdte a baloldal. Molnár Csaba DK-s EP-képviselő az Európai Bizottságnál akarta betiltatni az orosz vakcina használatát. Később, 2021 januárjában a baloldali pártok azóta sem visszavont határozati javaslattal akarták megakadályozni a keleti oltóanyagok használatát. A DK, Jobbik, MSZP, LMP, Párbeszéd összesen 52 képviselőjéből 50 támogatta a kezdeményezést, köztük Korózs Lajos. Sőt: az ő neve olvasható első helyen a hosszú listán, amelyet az ellenzékiek írtak alá a koronavírus elleni hisztériakeltés egyik tagadhatatlan bizonyítékaként – írja a portál.

***

(Fotó: Korózs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. május 28-án.MTI/Koszticsák Szilárd)