A nagykövet urakat nem azért küldték, hogy a demokráciánk helyzete miatt aggodalmaskodjanak

2021-11-26 10:26:00

Kötter Tamás
Facebook
Ez nem új recept. Hornék és Gyurcsányék is így árulták ki a nemzeti vagyont liberalizáció címén.

„Csak nem most találkozott Márki-Zay Péter a külföldi befektetőivel? Hetek óta arról szólnak a hódmezővásárhelyi hírek, hogy a polgármester melyik oligarchától mennyi pénzt kap/kér/fog kapni a miniszterelnöki kampányára. A jelek szerint most szintet lépett és a külföldi érkeklődökhöz fordult. Azt már tudjuk, hogy Bojár Gábor pár millió forintért cserébe programot írhat, így megtippelni is nehéz, hogy eurómilliók ígéretében miként osztaná a nemzeti vagyont Márki-Zay.

Mindenki nyugodjon meg, a nagykövet urakat nem azért küldték Magyarországra, hogy a demokráciánk helyzete miatt aggodalmaskodjanak! A nagykövetek azért jöttek, mert a régióban erősíteni szeretnék a román, a svéd vagy éppen az ír befolyást. Az ok, hogy miért ültek le a választások előtt pár hónappal egy párt és pénz nélküli miniszterelnök-jelölttel tárgyalni az nem más, mint hogy meghallgassák mit kínál nekik, ha esetleg támogatják hatalomba kerülését.

Ez nem új recept. Hornék és Gyurcsányék így árulták ki a nemzeti vagyont liberalizáció címén. A befolyó pénzből meg természetesen nem maradt semmi, hiszen a Vaslady óta tudjuk, hogy a szocialistákkal az a baj, hogy mindig kifogynak a mások pénzéből. Ne engedjük, hogy Márki-Zay Péter újra a progresszió és a liberalizáció jegyében külföldi kézre játszhassa nemzeti értékeinket.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.