Háromszásztíz új biciklivel bővül a MOL Bubi állománya

2021-11-16 10:51:00
Több mint 20 százalékkal nőtt a MOL Bubi kerékpárállománya az októberi bővítést követően, újabb lépésként további 310 vadonatúj biciklit használhatnak a fővárosiak. A közbringaszolgáltatás népszerűsége töretlen, a szolgáltatás sikertörténete folytatódik – adta híról a BKK.

„A májusban teljesen megújuló közbringarendszer népszerűsége töretlen, egyre többen használják a Bubit még a hideg idő ellenére is. A szolgáltatás kihasználtsága miatt a BKK már októberben 50 kerékpárral bővítette a flottát, most azonban 310 új bicikli került a közutakra.Jelenleg összesen 1560 MOL Bubi kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva” – írta ki Karácsony Gergely Facebook- posztjában. 

Jelenleg összesen 1560 MOL Bubi kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva – áll a BKK közleményében. 

A BKK emlékeztetett: a közbringaszolgáltatás alapjaiban újult meg 2021 májusára. A kerékpárok defekttűrő, fújt gumikat kaptak, ezért könnyebben tekerhetők és sokkal jobban gurulnak. Az applikáció megújulásának köszönhetően ma már minden MOL Bubival kapcsolatos ügyet pillanatok alatt el lehet intézni, nincs szükség személyes ügyintézésre, illetve a honlap is megújult. Emellett egyszerűbbé vált a kerékpárok felvétele és lezárása, amelyet egy okoslakattal lehet megtenni. A szolgáltatás részeként a MOL Bubi díjszabása is kedvezőbb lett.

Fotó: BKK