Turizmus és vendéglátás témájában fog tanácsot adni Ujhelyi a SEG-nek

2021-11-02 11:49:00
Ujhelyi István MSZP-s politikust kérte fel főtanácsadójának a Swiss Education Group (SEG), egy nemzetközileg ismert, turizmussal és gasztronómiával foglalkozó oktatási intézményhálózat – derül ki a képviselő MTI-hez eljuttatott sajtóközleményéből.

A Swiss Education Group négy önálló felsőfokú intézményt működtet hat különböző kampuszon; mind a négy iskola (Swiss Hotel Management School, César Ritz Colleges Switzerland, Hotel Institute Montreux, Culinary Arts Academy Switzerland) az első tízben szerepel a QS World Ranking egyetemi rangsorában. Az említett intézményekben több mint hatezer diák tanul több mint száz országból, köztük Magyarországról is – olvasható a sajtóközleményben.    

A képviselő a közlemény szerint elmondta, „örömmel vállaltam, hogy segítek az új programok kidolgozásában, a fenntartható és 'smart' turizmus jövőjét irányítani képes leendő szakértők oktatásában, tehetséggondozásában”. Hozzátette: „Összeférhető, sőt kifejezetten erősítő ez a jövőt építő háttér a politikai jellegű szerepvállalásomhoz”.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd