A képmutatás új, nemzetközi mértékegysége: 1 Márki-Zay

2021-11-02 07:26:00

Rákay Philip
Facebook
Szeretettel teli világossággal küzd mindannyiunk szeretetországért ez a beképzelt balos messiás.

„A képmutatás új, nemzetközi mértékegysége: 1 Márki-Zay

Szeretettel teli békés világossággal küzd – igen nemesen – mindannyiunk rózsaszín szeretetországért ez a beképzelt, önjelölt balos messiás, miközben politikai giccsprodukciója szekunder szégyenérzetet vált ki minden normális emberből.

Tényleg ez a kiképzett farizeus beszél szeretetről, »amely győzelmet arat majd a gyűlölet felett«? Éppen ő, akit politikusként, büntetőügyben háromszor is jogerősen ítéltek el a bíróságok rágalmazásért, hazudozásért, mások nevének sárba tiprásáért, lejáratásáért, jóhírnevének súlyos megsértéséért?

Aki még a rá kiszabott ítéletről is – persze szigorúan keresztényi módon – össze-vissza hazudozott?

A szeretet mindent elsöprő erejével tanácsolom neked, Márki-Zay – miközben tengersós könnyek égetik az arcomat – hagyd már végre abba ezt az agresszív, öntömjénező képmutatást! Inkább járj te is »rendszeresen bérmálkozni«, ahogy Gyurcsány nevű főnököd szokott! Vagy tudod mit? Menjetek együtt!”

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.