Fekete-Győr elárulta, szerinte ki lenne a megfelelő jelölt a Momentum élére

2021-10-30 13:04:00
A volt pártelnök Zombori Sándor-i magasságokba emelkedett, és átvágta a gordiuszi csomót.

Legfrissebb Facebook-bejegyzésében a hangzatos megmondásairól ismert futballszakértőt megszégyenítő lózungot durrantott el Fekete-Győr András, a Momentum nemrég lemondott elnöke.

Fekete-Győr arra az állítása szerint sokakat érdeklő kérdésre válaszolt, hogy szerinte ki lenne jobb választás a párt élére: Donáth Anna vagy Orosz Anna. Az előválasztáson elég gyengén muzsikáló Fekete-Győr erre csak annyit válaszolt: szerinte Anna lenne a legkiválóbb jelölt.

A volt Momentum-elnök azt írja, hogy mindkét politikussal hosszú ideje dolgozik együtt, és mindketten elévülhetetlen érdemeket szereztek a Momentumban. „Mindketten ismert és elismert női vezetői Magyarországnak” – írja a névrokon politikusokról Fekete-Győr András.

Fegyőr bízik abban, hogy mások is elindulnak még a Momentum elnöki tisztségéért, de szerinte már így is valódi a verseny. „Mi, demokráciaszerető momentumosok ugyanis a valódi versenyben hiszünk. Bármelyik Anna is nyerjen, a Momentum-generáció biztosan győzni fog” – zárja sorait Fekete-Győr András.