Előbújt Farkasházy Tivadar, VV Zsolti, és Dévényi István is

2021-10-26 14:40:00

Kurtz ezredes
Kontra
Ez történt az ellenzéki hétvégén.

„Mozgalmas időszakon vagyunk túl. A Békemenet ugyanis kibillentette az ellenzéki tábor jelentős részét az addig szokásos álomvilágukból. Vajon hogyan szembesültek a valósággal? Miket ajvékoltak, posztoltak, nyilatkoztak nekünk? Ha esetleg lemaradtál volna, mi összefoglaljuk!

Tivadar (75) nagynyugdíjas

Kezdetben még nagyon reménykedett. El is indult az ellenzéki nagygyűlésre, de meglátta, hogy ez a nagygyűlés tulajdonképpen egy olyan kisebbfajta nagygyűlés csak. Aztán látta, hogy a Békemenetre több busz jött, mint ahány ellenzéki az ellenzéki nagygyűlésen tüntet. Ettől kurvára megharagudott a magyarokra meg persze a buszokra is. Gondolta, ír valami olyasmit, amiben összekombinálja a kettőt. Közben kurvára dühös meg elkeseredett volt. 

Zsolt (30) konferanszié

Teljesen izgalomba jött attól, hogy nem volt hiábavaló az a rengeteg belefeccölt munkaóra, amit a pihe-puha kanapéján ücsörgő ellenzéki politikusok eltöltöttek nála. Egész végig arról beszélt, mennyire fel van ajzva a tüntetés látványától. Valójában azonban semmi másra nem tudott koncentrálni, mint az arca előtt meredező kőkemény zászlórúdra, amin egy lágy esésű jobbikos zászlóval játszadozott a huncut nyugati szellő.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.