Így reagált interjúnkra a Wall Street Journal

2021-10-18 16:09:00
Interjúnkban DeMuth többek között az amerikai életmód változásairól, a woke ideológia térhódításáról, de arról is beszélt, miért volt igaza Orbán Viktornak az európai integrációt illetően.

Mint arról beszámoltunk, új rekordok születnek a Mandinernél. 2021 júliusa, augusztusa és szeptembere volt az eddigi három legolvasottabb hónapunk. Júliusban 2 064 216, augusztusban 2 212 552, szeptemberben pedig 2 142 214 felhasználó járt nálunk a Google Analytics adatai szerint.

Olvasóink Magyarországon túlról is megtisztelnek minket figyelmükkel. Ezért szemlézhette a tekintélyes amerikai napilap, a Wall Street Journal a Cristopher DeMuth-tal, az amerikai Hudson Intézet szakértőjével készült, október 7-i lapszámunkban megjelent interjúnkat. 

Interjúnkban DeMuth többek között az amerikai életmód változásairól, a woke ideológia térhódításáról, de arról is beszélt, miért volt igaza Orbán Viktornak az európai integrációt illetően

A teljes beszélgetést itt olvashatja el.

Christopher DeMuth 1946-ban született az Illinois állambeli Kenilworth-ben. Jogászi végzettségét a University of Chicagón szerezte. Az American Enterprise Institute for Public Policy Research igazgatója volt 1986 és 2008 között. A Harvard Kennedy School professzora, valamint Richard Nixon és Ronald Reagan adminisztrációjának munkatársa volt. Jelenleg a Hudson Intézet szakértője.

Nyitókép: Stan Honda / AFP