Karácsony Gergely a vérgőzös bolsevikok nyomdokain

2021-10-17 16:47:00
Juhász Attila
Magyar Nemzet
Jól látható, érezhető, hogy Karácsony az utóbbi időszakban alaposan megzakkant.

„Bár arról egyelőre nem hallottunk – nyilván nem is kívánunk neki ilyesmit –, hogy Karácsony Gergelyt akár a villamos vagy bármely más jármű elütötte volna, a főpolgármester ennek ellenére mégis visszalépett az előválasztástól mint kormányfőjelölt, pedig korábban azt ígérte, hogy ilyesmi csak a fenti baleset bekövetkezte esetén fordulhatna vele elő.

Persze már az is megér egy misét, hogy van-e értelme még őt egyáltalán főpolgármesternek titulálni, tekintettel arra, hogy az elmúlt hetekben-hónapokban mindennel foglalkozott/foglalkozik, csak azzal nem, amire 2019-ben a helyhatósági voksoláson 353 593 budapesti szavazópolgár felhatalmazta. Ugyanakkor az is jól látható, érezhető, hogy Karácsony az utóbbi időszakban alaposan megzakkant, mi több, előbújt belőle az igazi vérgőzös bolsevik.

»Legyen egy olyan alkotmányos béke Magyarországon, amihez az kell, hogy az a Fidesz, amit most ismerünk, megszűnjön. Beleértve azokat a szavazókat, akik most hisznek ezeknek a politikusoknak« – ezt mondta ez az ember egy kampányrendezvényen, amelyről a felvételek szombaton kerültek fel a legnagyobb videómegosztóra.

Világos beszéd, ezen nem lehet semmit sem szépíteni, ráadásul a videón szereplő LMP-s politikus asszony sem határolódott el korábbi párttársától, amiből arra is joggal következtethetünk, hogy ez a mai balos ellenzéki koalíciónak lényegében a hitvallása. Ez a tempó, ez a magatartás hazánk XX. századi történelméből sokak számára ismerős.”

 Fotó: Trenka Attila

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.