Alternatív tippek jóeNberkedésre

2021-09-28 12:30:00

Kurtz ezredes
Kontra
A gyanútlan jóeNbereknek szeretnénk alternatívákat ajánlani elképesztő humánumuk kifejezésére.

„Ha a körúton belül lakunk, vagy esetleg a Csanády utcai kiszögellésben kicsit még át is lógunk a senkiföldjére, mindennél fontosabb az életünkben, hogy megmutassuk a hozzánk hasonló körúton belülieknek, hogy mennyire éterikusan csodálatosan nagyonó eNberek is vagyunk mink.

Könnyedén előfordulhat azonban, hogy éterikus jóságunkban nem észleljük a ránk leselkedő veszélyt, és afféle szabadbölcsész Steve Irwintként túlságosan közeli kapcsolatba próbálunk kerülni egy olyan megmentendő fajjal, ami esetleg tüskét b*sz a szívünkbe, de inkább megkövez, lefejez, vagy simán csak ledobna egy háztetőről.

Az ilyen gyanútlan jóeNbereket szeretnénk saját maguktól megmenteni, és reális alternatívákat ajánlani elképesztő humánumuk, és a mindenképpen másoknak megmutatandó jóeNberségük kifejezésére.

Éneklés ellenzéki kampánydalokban

Gyakorlatilag minden nap kijön egy új dalocska, és a hozzád hasonló belpesti művészeNberek kötelességüknek érzik, hogy egy szempillantás alatt szénfeketére égessék vele az állítólag legendás életművüket. Miért ne tennéd hát meg te is?

Úgyis imádsz szerepelni, kornyikálni, illegetni magadat, és a kampánydallal csak a többieknek ártasz, nem fog vascsővel agyonverni, miután leesik neki, hogy csak azért ráncigáltad fel a penthouseodba, hogy sebből szájba megcsináljon egy ilyen egzotikus kis kampánydal.

Win-Win szituáció mindenkinek, kivéve a normális embereket, akik inkább az előbbit választanák neked. Haladóbb és elvetemültebb művészemberek vállalhatnak rapbetétet is!”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.