Szemét alak ez a Gyurcsány

2021-09-24 19:39:00

Gábor György
Facebook
Még a gyermekeiket se voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani.

„Próbálom elképzelni, miként szólítgatták és cirógatták volna nemzeti-keresztény elkötelezettségű kormánypárti politikusok, valamint jó bérből és fizetésből élő kurzussajtósok Gyurcsány Ferencet, ha péntekre virradóra róla tudta volna meg Magyarország információra kiéhezett népe, hogy valamelyik gyermeke, házastárssal, unokákkal, tokkal-vonóval kitántorgott a nyugati világba, hogy a gyerekek »egy csodálatos helyen« kezdjék el a tanévet (vagy 3000 km-re a Nemzeti Alaptantervtől), »új kultúrát, új nyelvet megismerve«, (mint arról tiszta forrásból értesülhettünk, a gyermekek »már most imádják az iskolát«, holott Takaró Mihály amott nem farigcsálta nemzetivé a tanrendet, továbbá se Maruzsa államtitkár, se Klebelsberg Központ), végső soron csak azért, hogy testközelből működtethessék az ottani szállodájukat, amely várhatóan egy szállodalánc részét képezi majd. Egy olyan helyen, amely nem mellékesen a világ gengsztereinek offshore-paradicsoma, kábítószerrel-olajmilliárdokkal-pénzmosással-fegyverkereskedelemmel folyó Kánaánja.

Summa summarum: szemét alak ez a Gyurcsány, most már aztán igazán Stop, Gyurcsány!, meg az 1%-nyi mínusszal majdnemGyurcsányKarácsony, meg az egész tehetségtelen bagázs, akik úgy akarnak kormányozni, hogy még a gyermekeiket sem voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani, legjobb gyerekkori barátból Európa egyik leggazdagabb gázszerelő-milliárdosát előállítani, s végtelen szorgalmukból és munkabírásukból még egy szaros hatvanpusztai kéglire sem futotta.

Apropos, Hatvanpuszta! Hogy az miként is lett, azt nem tudhatjuk, mert abban a családban a gyerekeknek nem szokás beleszólni a szülők dolgába. Eközben a nyugatra távozó család világos üzenete, hogy amott a szülők sem szólnak bele a gyermekek dolgába.

A liberalizmus diadala!

Utóirat: a kiköltöző családot remélhetőleg a Magyar Honvédség tulajdonában lévő, ám kizárólag privát célokra használt repülőgép fuvarozta a távoli, »csodálatos helyre«, az »Ugyanott már luxusjacht is rendelkezésre áll« fedőnevű, 857 évre titkosított honvédségi akció keretén belül.”

 

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.