Tucker Carlson Facebook-oldalán éltették Orbán Viktort

2021-08-06 10:03:00
Tucker Carlson egy Magyarországról szóló gyorstalpaló mellett megosztotta a mai műsorából a hazánkkal foglalkozó részletet, és a kommentszekciót elárasztották az Orbán Viktort éltető szavak.

Tucker Carlson a bejegyzésében megemlítette, hogy „a Föld színén lévő 200 országból, pontosan egy rendelkezik olyan választott vezetővel, aki magát nyugati stílusú konzervatívnak azonosítja”, emellett hangsúlyozta, hogy bár nincsen haditengerészetünk vagy atomfegyverünk s a GDP-nk kisebb mint New York államé, mégis a washingtoni vezetők kiemelkedően nagy figyelmet fordítanak Magyarországra, mert Orbán Viktor elutasítja a neoliberalizmus tanait. 

„Baloldali NGO-k fasisztának, a demokrácia lerombolójának bélyegezték. (...) Mindezt már az Egyesül Államokból is láttuk, és elgondolkodtunk azon, hogy igaz-e az amit hallottunk. A héten Magyarországra jöttünk, hogy megnézzük a saját szemünkkel. Leütünk Orbánnal egy pár hosszú beszélgetésre” – fogalmazott a jobboldalon legendásnak számító műsorvezető.

A poszt alatt majd' kétezer hozzászólás gyűlt össze, amelyek túlnyomó többsége a magyar miniszterelnököt éltetik. „Imádkoznunk kell ezért az emberért! Isten ereje és védelme legyen vele, hogy folytathassa meggyőződését!” – írja az egyik leglikeoltabb komment. „Kiváló interjú. Remélem, több háttérinformáció is van még Magyarországról, mert nagyon kevesen tudnak valódi tényeket erről a nemzetről, különösen a népéről és a történelméről.” Egy amerikai kifejtette, hogy azt kívánja, hogy Orbán Viktor legyen az elnökük, mivel a józan ész nagyon ritka a mai vezetőkben. Volt aki megköszönte Tucker Carlsonnak, hogy interjút készített a miniszterelnökkel, mert ő egy olyan példával jár elő, ami mindenkinek biztatás, hogy álljon ki magáért, még akkor is amikor a média ördögnek festi le őket. Az egyik kommentelő megjegyezte, hogy Orbánt a magyar akcentusával együtt sokkal egyszerűbb volt megérteni, mint Biden beszédeit.

(Facebook)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook