Lewis Hamiltonnak (meg a többinek)

2021-07-31 18:00:00

Bayer Zsolt
Facebook
Nagypapám mondása volt: „Kisfiam, hülyének lenni a legkönnyebb...”

„Tudja Hamilton, ez magának szól most leginkább.

Maga a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-»kultúrát«, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára. S mindezekből következően ideböfög nekünk valami baromságot, úgy, hogy fogalma sincs semmiről, a vonatkozó törvényt nem olvasta, legfeljebb a The Sun címlapjáról szedi és szedte »ismereteit«.

A maga megnyilvánulása pont annyira releváns, annyira hasznos és értelmes, mintha holnap én indulnék maga helyett a futamon.

Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.

De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát »nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember«... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!

Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben? És szóljon a magához hasonló Vettel haverjának is, hogy Bahreinben tüntessen látványosan szivárványszínű cipellőben, mert ott legalább, na...”

Nyitókép: Christian Bruna / POOL / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.