Kalandok, korszakok, karakterek: megjelent a Mandiner Útravaló különkiadása!

2021-07-20 18:08:50
Mostantól elérhető a Mandiner speciális nyári-őszi különkiadása, az Útravaló.

Első alkalommal jelenik meg a Mandiner különkiadása, az Útravaló, több mint 120 oldalon.

Nyári-őszi magazinunkban szellemi, utazási és életkalandokra hívjuk olvasóinkat: izgalmas sorsokat és történeteket ismerhetnek meg a magyar jelenből és a múltból portréinterjúinkban és riportjainkban; tartalmas esszéket olvashatnak az előttünk álló jövő kihívásairól; de emellett szerzőink szülőföldjeikhez intézett vallomásaival is találkozhatnak. 

A Mandiner Útravaló különkiadása könnyed – de nem akar könnyűnek találtatni.

Nyári és őszi magazin, de távol kíván maradni a turisztikai közhelyektől és a felületes sztorizgatásoktól: minőségi magazint kínálunk olvasóinknak.

Különkiadásunkban szó esik az élet napos oldaláról, utazásokról, hazai és nemzetközi kalandokról, a gasztronómia különleges területeiről, de közben a magyar történelem és kulturális örökség izgalmas témái is terítékre kerülnek. 

Szerzőink személyes hangvételű írásokban vallanak szülőföldjeikről, saját hazai tájaikról, városaikról, Erdélytől a Dunántúlig. 

Szakértő szerzőink arról írnak esszéket, szerintük milyen kihívásokat rejt hazánk és a nagyvilág számára a következő évtized, és milyen lesz a világ 2030-ban. 

Riportokban és portrékban mutatunk be a saját szakmájukban kimagasló eredményeket elérő embereket, mint például Széll Tamás mesterszakácsot, Kassai Lajos lovasíjászt, Bott Frigyes borászt vagy épp a Bagossy Brothers zenekart. 

Lapunkban más neves személyiségek is megszólalnak – Ókovács Szilvesztertől Korzenszky Richárd atyán és Schiffer Miklóson át Prieger Zsoltig – utazáshoz és úton levéshez kapcsolódó élményeikről, tűnődéseikről.

A Mandiner Útravaló különkiadása mostantól elérhető az újságárusoknál!

Nyitókép: Mátrai Dávid