Meleg AfD-politikus: „Magyarországnak nem szabad parancsokat elfogadnia Brüsszeltől”

2021-07-07 10:00:52

Írta: Veczán Zoltán
„Szülőket kényszeríteni arra, hogy engedjék át a genderideológia befolyásának gyermekeiket, ugyanaz a totalitárius gyakorlat, mint a melegek bebörtönzése” – mondja Sven Tritschler. Az AfD-s képviselőt azután kérdeztük, miután Észak-Rajna-Vesztfália tartományi parlamentjében védelmébe vette a vitatott magyar törvénycsomagot.

Helena Dalli egyenlőségügyi EU-biztos nemrég a Politicónak azt mondta, hogy a magyar pedofiltörvény „univerzális emberi jogi probléma”, amely stigmatizálja az LMBTQ-embereket; szerinte nem csak a #MeeToo mozgalom pozitív jelenség, de a szivárványok a stadionokban és a BLM mozgalom is. Mit gondol erről a megközelítésről?

Először is: nem értem, miért kellene egy máltai politikusnak bevonódnia a magyar belpolitikába.

A melegek minden polgári jogot élveznek Magyarországon és bejegyzett élettársi kapcsolatra is léphetnek egymással.

Mindazonáltal a szexuális irányultságod ráerőltetése más emberekre vagy más emberek gyermekeire nem emberi jog. A meleg férfiak kiváltképpen tisztában vannak, vagy tisztában kellene lenniük azzal, mit eredményez, ha a kormányzat beleszól valaki személyes életébe. Amikor kényszerítik a szülőket, hogy engedjék gyermekeiket át a genderideológia befolyásának, az ugyanaz a totalitárius megközelítés, mint amelyik évtizedekkel ezelőtt börtönbe küldte a melegeket. Én nagyon örülök, hogy a magyarok, akik a kommunizmus ellen harcoltak a szabadságért, érzékenyebbek ezen a területen, mint mi Németországban. Ami a BLM-et illeti, ezelőtt a marxista mozgalom előtt, amely egy erőszakos drogdílert dicsőít, egy szabad embernek sem lenne szabad meghajolni, legyen az magyar, német vagy éppen amerikai.

Mit gondol arról, hogy az EU ebben a szellemben szeretné ellenőrizni az LMBTQ-val kapcsolatos törvényeket a tagállamokban?

Ursula von der Leyen és mások mindig a „közös értékekről” beszélnek –

az egyetlen közös értéke az EU-nak a német pénz.

Az uniónak nincsen szíve, nincs lelke, nincs népe. Ez a liberális kozmopolita elit mesterséges konstrukció, amely sikertelenségre van ítélve. Magyarországnak nem szabad parancsokat elfogadnia Brüsszeltől. Senkinek sem kellene.

Ön olvasta a törvénycsomag szövegét, ahogyan említette, mit gondol, a kritikusai közül mennyien tehették még ezt meg?

Kevesebb mint egy százalék.

Mit gondol a nagy multinacionális cégek LMBTQ-politikájáról a Pride hónapjában?

Puszta képmutatás. A Daimlerhez vagy a BMW-hez hasonló vállalatok saját márkáikat népszerűsítik a szivárvánnyal, de csak Európában és más térségekben, ahol a homoszexuális emberek szabadon élhetnek. A Közel-Keleten, ahol melegnek lenni veszélyes és bűncselekménynek számít, nem teszik ezt.

Olcsó, cinikus és tapintatlan dolog ez azokkal a melegekkel szemben,

akik olyan országokban élnek, ahol felakasztják, megkövezik, megkorbácsolják és börtönbe zárják őket.

Nemrég elismerőleg említette Orbán Viktor 2015-ös migrációs politikáját, mondván, ez az európai szexuális sokszínűség érdekét is szolgálja. Mi a kapcsolat a kettő között?

Amikor Orbán Viktor lezárta a balkáni migrációs útvonalakat 2015-ben, megállította azoknak az iszlamistáknak is az ellenőrizetlen és korlátlan beáramlását Európába, akiket Angela Merkel és kormánya üdvözölt. Azokat az embereket, akik a legkomolyabb fenyegetést jelentik a meleg férfiak, a zsidók és a nők számára Európában. Ez az ő hibájuk, noha a legtöbb német párt ezt nem szívesen hallja, de mindenki tudja. Ezek az veszélyes emberek még mindig jönnek, mert azok a bűnszervezetek, amelyek segítenek nekik átkelni a Földközi-tengeren, az EU viszont nem tudja és nem akarja megállítani. Ugyanakkor Orbán Viktor lelassította ezt az árvizet.

Mit gondol az egyre növekvő számú genderekről?

A gender „tudomány” nem tudomány.

Nekem mint melegnek is elegem van a radikális feministákból, az abortuszlobbistákból és a nevetséges „gendertudósokból”,

akik engem és másokat akarnak hurcolni a maguk keresztes hadjáratába. Én nem tartozom közéjük, nem osztom az értékeiket. És úgy vélem, ezzel a meleg, biszexuális, leszbikus és transz emberek többsége is egyetért.