Újabb jelentés a bolondok hajójáról

2021-07-02 21:07:00

Sebes Gábor
Pesti Srácok.hu
A nyugati társadalmak semmilyen közösséget nem éreznek elődeikkel, akik létrehozták a mai jólétet és gazdagságot.

„Hiába igyekszem lépést tartani a hírekkel, mindig újra és újra megdöbbenek, a kultúrmarxizmus és a neobolsevizmus milyen hihetetlen sebességgel aláásta a nyugati társadalmakat. Lassan senki nem lesz hajlandó meghalni értük, ami a biztos elsüllyedés receptje. Ha volna még ilyen őrült, annak a hadseregek LMBTQ-sításával veszik el a kedvét.

A nyugati társadalmak semmilyen közösséget nem éreznek elődeikkel, akik létrehozták a mai jólétet és gazdagságot, sőt, szégyellik a történelmüket, és térden állva esedeznek azok bocsánatáért, akik semmilyen civilizációt nem voltak képesek a saját erejükből létrehozni. Politikusaik az ideológia iránti vallásos áhítattal hozzák az újabb és újabb, a józan észnek, a természetnek és a hagyománynak ellentmondó döntéseket, a választóik pedig vagy lelkesen tapsolva, vagy rezignált beletörődéssel veszik ezt tudomásul.

A Washington Post nevű, szebb napokat látott lapban kedden arról jelent meg cikk, hogy a szülőknek meg kell ismertetniük gyermekükkel az úgynevezett »kink kultúrát« – valami szadomazochista fetisizmusról van szó, gyomorháborgás miatt csak felületesen ismerkedtem meg a témával, tudom, -fób vagyok –, mivel a fiatalok azzal küzdhetik le a szexet körülvevő stigmát és segíthetik az önkifejezésüket. A szerzőnő (!) kivitte a gyerekeit a philadelphiai Pride-ra, és megmutatta nekik, amint a teherautók platóján játékosan egymást verik ostorral a perverzek. Ugyan a gyerekek »még túl fiatalok voltak ahhoz, hogy értsék, mi történik«, az anyuka megmagyarázta: ezek az emberek közösségünk tagjai, akik ünneplik, hogy kicsodák, és amit szeretnek csinálni.

Szerdán Antony Blinken amerikai külügyminiszter jelentette be, hogy minden hivatalos igazolás nélkül, tetszés szerinti nemet jelenthetnek be az amerikaiak az útlevelük kiállításakor. Ma még csak férfi, vagy női nemet, de már dolgoznak a nembináris, interszex és hasonló zöldségek választhatóságán is. Továbbra is együttműködnek az LMBTQI+ – kezdenek elfogyni a betűk, azért kell a + – »közösséggel« a hasonló jó javaslatok kidolgozásában.

New Jersey ezentúl a »genderidentitásuknak« megfelelően helyezi el a börtönbüntetésüket töltőket. A korábbi eljárás szerint a nemi szervüknek megfelelően helyezték el őket, ennek most vége. Az ACLU nevű, egykor épeszű jogvédelmet folytató civilszervezet perelte be az államot. Az állami börtönigazgatás »a helyes irányba tett lépésnek« nevezte a megállapodást, és kijelentette, hogy a bebörtönzöttek bármikor bejelenthetik a genderidentitásukat, annak változásait. A tökös csaj, aki miatt a próbapert lefolytatták, még százhuszonötezer dollárt is kapott kárpótlásul.

Wisconsinban gendersemleges szülőket jegyeznek be a születési anyakönyvbe. Apa-anya helyett szülő-szülő. Természetesen az eddigi kivonatok átírása is kérhető.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.