Rákay Homonnaynak: Feri és Klára gazdid bizonyára hálás lesz az újabb hazaárulásért

2021-06-19 20:02:00
A kommunikációs szakember szerint Homonnay úgy érezte, hogy „ma délután magyar futballrajongók tízezreit, s rajtuk keresztül a magyar válogatottat, és a hazánkat kell megrugdosnia.”

Rákay Philip Facebook-oldalán reagált Homonnay Gergely korábbi megnyilvánulására, miszerint Homonnay a franciáknak szurkolt a magyar-francia Eb-mérkőzésen (a mérkőzésről készült összefoglalónkat itt olvashatja – a szerk.).

Homonnay: A magyar szurkolók a barbárság megtestesítői

„Amíg a magyar szurkolók a barbárság megtestesítői, amíg náci rigmusokat kántálnak, más nemzet polgárait méltóságukban aláznak meg, és a rendőrség az újságírókat tereli el, és nem őket gyűjti be, addig nekem magyarként kötelességem a magyar csapattal egy pályára lépő nemzet polgáraival szemben kifejezni a szolidaritásomat, mentve a magyarok becsületét” – írta bejegyzésében Homonnay.

Rákay: Homonnay ma délután magyar futballrajongók tízezreit rugdosta meg

„Meg sem lep. Ez a Homonnay Gergely nevű nyomorult [...] ezúttal – meglepő módon – nem az LMBTQ-ügyek agresszív élharcosaként nyilvánult meg” – kezdte bejegyzését Rákay Philip. A kommunikációs szakember szerint Homonnay úgy érezte, hogy „ma délután magyar futballrajongók tízezreit, s rajtuk keresztül a magyar válogatottat, és a hazánkat kell megrugdosnia.” Rákay hangsúlyozta, szerinte „ez az ember Gyurcsányék egyik fő támogatója”.

Feri és Klára gazdid bizonyára hálás lesz az újabb hazaárulásért”

– zárta bejegyzését a szakember.

 

Kép forrása: Rákay Philip Facebook-oldala