Hadházy Ákos: A korrupciót nehezebb felszámolni, mint a spenótot

2021-05-17 16:31:00
A múlt héten felkötözött uborkák is szépen nőnek és a cserepezett chilli palánták többsége is megkötött – írta meg a szekszárdi Kolping Iskolában napszámosként dolgozó független képviselő.

„Mission completed, küldetés teljesítve: két sor spenót megszüntetve.

A korrupció megfékezése lassabb és nehezebb feladat ennél, de azt is meg kell majd csinálni.

(Sajnos, ahogy valójában a spenótból is maradt egy méternyi, mert időprésbe kerültem, a korrupciót sem lehet megszüntetni teljesen. De ha csak annyi marad majd, mint amennyi a spenótból ma, akkor boldog leszek!)” – írta Hadházy, aki kormányhivatali döntés alapján kertészeti kisegítő munkásként, azaz napszámosként tudja leghasznosabban ledolgozni a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetését.

A múlt héten felkötözött uborkák is szépen nőnek és a cserepezett chilli palánták többsége is megkötött.

A mezőgazdasági munka szépsége, hogy az ember csak hátranéz és azonna látja a munkája eredményét. Ez nem sok munkánál van így, a politikánál meg eglszen biztosan nem. De attól még azt is csinálni kell, mert mindannyiunk sorsa függ tőle akkor is, ha sokan el szeretnénk kerülni a politikát” – írja a politikus aki épp a szekszárdi Kolping Iskolában napaszámosként végez közérdekű munkát, melyet azért vállalt, mert nem kívánta az ítéletben megszabott bírságot befizetni.