Felelősségkerülés és fegyverletétel Fekete-Győr miniszterelnök jelöltsége

2021-04-20 19:55:00

Tibi atya
Tibi atya blogja
Egyelőre nem arról nem győzött meg, hogy ő politikus, de még csak arról sem, hogy felnőtt emberként képes jobban kezelni a stresszhelyzeteket.

„A Fekete-Győr interjút nem nagyon érdemes külön elemezni, mivel tartalmilag nincs rajta mit. Nyökögés, kínos csendek, magyarázkodás, majd a Partizán okolása, amiért a (valakik szerint) zseniális gondolatok csak a vágatlan verzióban jelentek meg. Egyelőre nem arról nem győzött meg, hogy ő politikus, de még csak arról sem, hogy felnőtt emberként képes jobban kezelni a stresszhelyzeteket, mint az iskolai versmondó versenyen besülő negyedik bé osztályos speciális nevelési igényű tanuló. Mert valljuk be, Gulyás Márton egyáltalán nem kemény és váratlan kérdéseket tett fel, minimális készüléssel elég lett volna azzal a betanult droidsággal válaszolni, ahogy korábban a felcsúti per féle bolondériákat olvasta képernyőről.

Az viszont sokkal érdekesebb, hogy Fekete-Győr hogy kerülhetett egyáltalán ebbe a pozícióba. A Momentumról gondolhat bárki amit akar, de tény, hogy vannak a közösségben kameraképes hangadók: Cseh Katalin, Donáth Anna, Soproni Tamás, Orosz Anna, Kerpel-Fronius Gábor. Fekete-Győr Andrásról pedig nem most derült ki, hogy a legegyszerűbb kérdések is kifognak rajta.

Miért őt jelölik mégis miniszterelnök jelöltnek?”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.