Böröcz Lászlóval kampányolt volna a momentumos Gerencsér, nem azt a választ kapta amire számított

2021-04-11 18:15:00
A Fidesz frakcióvezető-helyettese felidézte, hogy a baloldal nemrég még a keleti vakcinák elleni bizalmatlanságot táplálta.

A Fidesz frakcióvezető-helyettesével közös videóban szeretett volna az oltás mellett kampányolni a Momentum I. kerületi önkormányzati képviselője, Gerencsér Ferenc. A politikus a Facebookon szólította fel Böröcz Lászlót, hogy együtt buzdítsák az embereket, hogy oltassák be magukat.

„Álljunk ki együtt a védőoltás mellett! ... kevés dologban értünk egyet Böröcz Lászlóval, de abban igen, hogy minél előbb beoltatni magunkat állampolgári kötelességünk. Ezért felkérem a képviselő urat, buzdítsuk együtt oltakozásra a magyar polgárokat, egy közös videóban!” – írta a Momentumos politikus.

Érkezett is a válasz Böröcz Lászlótól, de az önkormányzati képviselő vélhetően nem erre számított. A Fidesz frakcióvezető-helyettese felidézte, hogy eddig a baloldali összefogás pártjai, köztük a Momentum, sőt maga Gerencsér is a keleti vakcinák elleni bizalmatlanságot táplálták. Úgy fogalmazott,

„Kedves Ferenc! Mi mindig, mindenkit oltásra buzdítottunk. Akkor is, amikor baloldali barátaitokkal az orosz és a kínai vakcinákat támadtátok és ástátok alá a bizalmat a keleti oltóanyagokkal szemben. Erről magad is posztoltál januárban az oldaladon. Akkor még nem gondoltad, hogy mennyire káros pártpolitikai ügyet csinálni az oltásból? Egyik nap regisztrációra biztattok, másnap a regisztráció eltörlését követelitek, harmadnap közös videót követeltek. Örülnénk, ha végre egyértelműen és véglegesen az oltás és a szervezést segítő regisztráció mellé állnátok, az emberek érdekében.”