Kiengedték a kórházból a koronavírussal megfertőződött KDNP-s képviselőt

2021-04-01 07:22:00
Aradszki András öt héten át volt lélegeztetőgépen, újra kellett tanulnia járni.

Közel öt hónap kórházi, illetve az ezt követő rehabilitációs kezelés után, Nagypéntek előtt két nappal gyógyultan térhetett vissza otthonába Érd országgyűlési képviselője, Aradszki András – írja az Érdi Hírek.

„Advent előtt kerültem kórházba és Húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére térhettem haza. Érzem a Gondviselés erejét és tiszta szívvel köszöntöm az életet, amelyet másodszor is megkaphattam.

Hálás vagyok az orvosoknak, a nővéreknek az áldozatos munkájukért, nem csak azoknak, akik engem gyógyítottak, ápoltak, hanem valamennyi egészségügyi dolgozónak az országban, aki áldozatos munkával küzd az életért”

– mondta Aradszki, aki lapunknak bővebben is beszélt gyógyulásáról.

A politikus novemberben kapta el a fertőzést, a vírus miatt a politikus öt héten át volt lélegeztetőgépen, onnan szilveszter napján vették le, majd január elején szállították át az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe. Az altatásban töltött idő alatt a fizikai állapota megváltozott, újra kellett tanulnia járni az Érdi Hírek szerint. Kezelőorvosai gyógytornával segítettek rajta, emellett a tüdőgyulladás okozta károkat is helyre kellett hozni.

Nyitókép: MTI / Kovács Attila