A kormányhivatal szerint sem szerzett földet Rogán Antal felesége

2021-02-13 12:37:00
A Budapest Bank közleményében kijelentette: nem nyújtottak kölcsönt és hitelt sem folyósítottak sem Rogán Antal feleségének, sem a családjának.

Korábban már írtunk róla, hogy Rogán Antal felesége nem szerzett földtulajdont és nem kapott hitelt erre a célra. A baloldali lapok által idézett szerződés bejegyzését a kormányhivatal megtagadta, így az sohasem lépett hatályba. Lapunk értesülését most a Borsod-Abaúj Zemplén megyei kormányhivatal is megerősítette.

A Magyar Nemzet megkeresésére a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kormányhivatal az alábbi választ küldte: „A szerződés bejegyzését megtagadták, így az nem lépett hatályba.” A Budapest Bank tegnap már közleményben cáfolta az álhíreket: kijelentették, hogy nem nyújtottak kölcsönt és hitelt sem folyósítottak sem Rogán Antal feleségének, sem a családjának.

A cikkek megjelenése előtt engem egyik orgánum sem keresett meg, nem voltak kíváncsiak arra, hogy az általuk szerzett információk valóban igazak-e. A feleségem állami banktól hitelt nem kapott és semmilyen föld nem került a tulajdonába. Ráadásul a jövőben sem szeretne földtulajdonos lenni” – mondta a Magyar Nemzetnek nyilatkozva Rogán Antal.