A tragédiák után is folytatná az Omega

2021-01-12 08:45:00
Kóbor János azt mondta, Benkő Lacival sokat beszélgettek arról, hogyha bármi történne valamelyikünkkel, attól még szeretnénk ha az Omega tovább élne, számol be a Bors.

Tovább szólhat a Gyöngyhajú lány, valószínűleg nem hagyja abba a zenélést a legendás banda, számol be a Bors. Pedig Kóbor János két hónapja még úgy érezte, hogy az Omegát megölte a koronavírus. Tavaly november 18-án az együttes a legendás billentyűsét, Benkő Lászlót, majd három nappal később a korábban kivált basszusgitárosát, Mihály Tamást veszítette el.

Ám most mégis megcsillant a remény a folytatásra. A 77 éves énekes először a Fókusz kamerája előtt, ha van bármi „szerencse” is ebben a járvány sújtotta helyzetben, akkor az az, hogy nem rögtön, ma kell dönteniük, és még van egy kis idejük átgondolni. „Mi egyébként a Benkő Lacival sokat beszélgettünk arról, hogyha bármi történne valamelyikünkkel, attól még szeretnénk ha az Omega tovább élne, és a szavai ma is itt csengenek a fülemben” – mondta el az énekes, aki kitért arra is, hogy barátja végakaratán kívül az együttesnek egyébként még komoly kötelezettségei vannak.

(Bors)

(Fotó: Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án.MTI/Mohai Balázs)