Menczer: Kálmán Olga életében az egyenes beszéd már a távoli múlt része

2021-01-10 08:49:00
Szócsata alakult ki a DK-s politikus és az államtitkár között.

Mint arról beszámoltunk, bírósághoz fordul a DK. A párt – akinek a nevében Kálmán Olga tartott sajtótájékoztatót – azt szeretné megtudni az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól, hogy mi lett a Külügyminisztériumtól kapott tesztek egy részének a sorsa.

Kálmán Olga még pénteken az ATV-ben, az egykor általa vezetett Egyenes Beszédben is szerepelt, ahol jól láthatóan nem akart az eszébe jutni Menczer Tamás neve, sem a tisztsége.

„Akkor, amikor a volt sportriporter, a volt futballista, a Külügyminisztérium kicsodája? Micsodája? Menczer Tamás, igen. Tehát a volt állami TV sportriportere, így jutott eszembe csak, most államtitkár” – erőlködött a tévésből lett politikus.

„Ha jól látom, Kálmán Olga ideges és mérges, amiért a múltkor hazugságon kaptam. Nem szép dolog hazudni, pláne nem egy világjárvány idején. De valamelyest meg is értem, hiszen Kálmán Olga életében az egyenes beszéd már a távoli múlt része” – vágott vissza videójában az államtitkár, aki valószínűleg erre az ügyre gondolt, amikor hazugságról beszélt.

Kálmán Olga egyébként nagyon bekezdett az újévben: először megosztotta Dumaszínház újévi köszöntő paródiáját, amelyben Áder Jánost és Weisz Fanni halláskárosodottságát gúnyolta ki Lengyel Tamás. Az óriási közfelháborodás miatt azonban csakhamar törölte azt, nem is akármilyen indoklással.