TGM perceken belül szabadon engedné Gődényt

2020-12-11 19:32:00
Tamás Gáspár Miklós szerint a többség amúgy sem oltatná be magát.

A Mandiner nemrég írta meg, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda emberei házkutatást tartottak Gődény György házában, és előállították az egyik leghíresebb magyarországi vírusszkeptikust.

A filozófus ma a 444 hasábjain közölte: „Gődény György honpolgári vita részvevője, amelyben a többség ráadásul (ha nem is szó szerint) ővele ért egyet – hiszen a többség egyelőre (sajnos) nem óhajtja a koronavírus-fertőzés ellen beoltatni magát – , ez reprezentatív, noha minden valószínűség szerint téves és káros álláspont, amelynek hangoztatásához dr. Gődénynek és mindenki másnak joga van. Annál is inkább, mert bizonyos, hogy az oltásellenesek jelentős részét nem ő győzte meg, ráadásul a koronaszkepszis és az oltásellenesség nemzetközi jelenség, ott is elterjedt, ahol dr. Gődényről (szerencséjére) senki nem hallott.

Hangsúlyozta: „Rendkívül helytelen, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda vagy bármely más hatóság megfosztott négy – tagadhatatlanul nem túl bölcs – személyt a szabadságától, és reméljük, hogy perceken belül szabadon engedik őket.

(444)

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László