Marhára nem érdekelnek minket a baloldali média által kreált szabályok

2020-11-10 18:54:00

Megadja Gábor
Origo
A Kontra semmiképp sem egy híroldal és nem is elfogulatlan, ezt le is szögeztük rögtön az elején. Interjú.

Az amerikai elnökválasztás napján indult útjára a Kontra, amely kompromisszummentességet és vállaltan jobboldali irányvonalat ígér. Arról viszont kevesebbet tudnak az olvasók, hogy mi volt az útja a portálnak.

A Kontra ötlete már meglehetősen régi, nyilván ennek minden részlete nem tartozik a nyilvánosságra. Maga a Kontra létezett már az oldal megszületése előtt is, de többet nem kívánok első körben segíteni az őrkutyáknak. Végezzék el a munkájukat!Magának a honlapnak a tényleges megszületéséig meglehetősen göröngyös, megpróbáltatásokkal teli út vezetett – de azt hiszem, minden új születés nehéz műfaj. A kalandokról tudnánk mesélni Halkó Petrával, de ezek most már maradjanak a közösség exkluzív emlékei.

A mai, egyébként eléggé telített médiapiacon mennyire van létjogosultsága egy új internetes oldalnak? Miben tud újat kínálni a Kontra? Miért fognak az olvasók az oldalra kattintani?

Hogy van-e létjogosultsága, azt majd az olvasók eldöntik. A Kontra semmiképp sem egy híroldal és nem is elfogulatlan, ezt le is szögeztük rögtön az elején. A különbség a libernyák és balos felületekhez képest, hogy mi nyílt színen vállaljuk, hogy nem pusztán híreket közlünk, hanem kommentálunk. A balliberális média ugyanezt teszi amúgy, csak hazudik az olvasóknak, amikor tényeknek nevezi a véleményeket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.