Egy nő szerint Bill Clinton is járt Epstein szigetén két lánnyal

2020-08-01 14:45:00
A nő állítja: Epstein azt mondta, a volt elnök „tartozik neki”.

Jeffrey Epstein és állítólagos bűntársa, Ghislaine Maxwell ügyének kapcsán a bíróság olyan dokumentumokat hozott nyilvánosságra, amelyben egy Virginia Giuffre nevű nő azt állítja: egyszer látta a demokraták egykori elnökét, Bill Clintont Epstein szigetén „két fiatal lánnyal New York-ból” – számol be a Newsweek. Amikor Jack Scarola ügyvéd faggatta Guiffre-t, a nő azt állította: „Emlékszem, hogy Jeffrey-től megkérdeztem: mit csinál itt Bill Clinton az Epstein-szigeten?” Erre ő nevetett, és azt felelte: „Ő tartozik nekem.”

Azt persze soha nem mondta el, milyen szívességekkel tartozik neki Clinton” – folytatta Guiffre – „Soha nem tudtam eldönteni, hogy komolyan beszélt-e vagy csak viccelt.” A nő hozzátette: Epstein mindig azt mondta neki, hogy „mindannyian egymás zsebében vannak.

A Newsweeknek tett nyilatkozatában Clinton szóvivője tagadta az állítást, mondván, hogy a volt elnök „soha nem járt a szigeten”. A szóvivő szerint Clinton már egy évtizede nem beszélt Epsteinnel. „Jóval azelőtt megszakították a kapcsolatot, hogy a szörnyű bűncselekmények nyilvánvalóvá váltak.