Megírtam a világ legtitkosabb, legleleplezőbb cikkét

2020-05-06 15:02:00

Bohár Dániel
888.hu
Hogy nem igaz, az nem baj, majd ha lebukok, hogy megint a fake newst tolom, akkor a cikk végére beteszek egy javítást 5 nap múlva.

„A névtelenséget kérő forrásom egy névtelen forrásának inkognitóban lévő ismerősének a haverja adta az információkat, aki mivel fél, hogy elveszti az állását (Orbán miatt), ezért kérte, hogy ne fedjem fel a személyét. Tudom. Elsőre kuszának tűnhet, de tutira biztosak és hitelesek az infók. Keddi nap volt, tavaszi csípős reggel, amikor felkeresett a névtelenséget kérő forrásom egy névtelen forrásának inkognitóban lévő ismerősének a haverja, aki – mint már tudjuk – fél, hogy elveszti az állását, ezért azt kérte, hogy ne fedjem fel a személyét. Tiszteletben tartom a kérését, mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy fogalmam sincs, kiről van szó, ha akarnám sem tudnám felfedni, de ez a sztori szempontjából irreleváns.

A lényeg, hogy nagyon ütős a történet. Hogy nem igaz, az nem baj, majd ha lebukok, hogy megint a fake newst tolom, akkor a cikk végére beteszek egy javítást 5 nap múlva. Addigra körbefut, átveszi mindenki, senkit nem fog érdekelni, hogy kamu. Még bocsánatot sem kell kérnem, ez a legjobb.

Na, de elkanyarodtam a legtitkosabb, legleleplezősebb cikkemtől, ami ugye full igaz, elég csak megnézni a névtelenséget kérő forrásom névtelen forrásának inkognitóban lévő ismerősének a haverját, akinek távoli rokona az orvos, aki köpött az egészségügy valódi állapotáról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.