Az elmúlt 10 évben hány antifa terrorakcióról halott?

2020-02-14 20:46:00

Jámbor András
Facebook
Akik kamu szélsőségeseket kreálnak maguknak ellenségnek azok a terrort is relativizálják.

„Aki nem érti miért kell a nácik ellen fellépni, fölösleges hangulatkeltésnek tartja, meg egyenlőséget von mondjuk az antifasiszták és a nácik közé, az mondja már az elmúlt 10 évben hány antifa, újbalos, szélsőbalos, balos, szocdem terrorakcióról halott?Németországban ma letartoztattak 12 embert, mivel egy náci terrorszervezet tagjai voltak. A házkutatások során megtalálták a tavaly októberi hallei zsinagógában elkövetett terrortámadás egyik fegyverét. Ugye ez a támadás volt az, amelyet természetesen a magyar kormánypárti média elsőre a migránsokra fogott. Itt nem csak lőttek, gránátokat is dobtak a zsinagógára és egy kebabosra. És nem ez volt tavaly az egyetlen neonáci, szélsőjobboldali terrortámadás, emlékszünk Új Zélandra? De volt az USA-ban és Nagy-Brittaniában is ilyen inditatású terrortámadás a 2019-es évben.

Még mielőtt jönne a de Magyarországon ilyen nincsen, jelezném, hogy tavaly volt a tizedik évfordulója a roma gyilkosságoknak, és idén ítélték el a Bőnyi rendőrgyilkosságért azt a Györkös Istvánt aki speciel az első Becsület napja megemlékezést szervezte a Kitörés kapcsán.

Nyilván nem csak a neonáci szélsőségesek ellen kell fellépni, hanem a szélsőséges iszlamistákkal szemben is, és minden ilyen emberélet kioltását célzó csoporttal szemben. De azok akik ma azt mondják, hogy jahj a nácik nem is olyan nagy ügy, meg fölösleges nácizni, akik kamu szélsőségeseket kreálnak maguknak ellenségnek, hogy aztán kényelmesen középre állhassanak, azok valójában ezt a terrort is relativizálják.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.