Nyerjen a Mandinerrel!

2020-01-28 10:51:00
A Mandinerrel most értékes múzeumbelépőket nyerhet! Többféle játékba invitáljuk Olvasóinkat.

Előfizetői játék

A Mandiner-hetilap új, 2020. január 24. és január 31. közötti új előfizetői automatikusan részt vesznek egy sorsoláson, amely során 18 páros belépőjegyet sorsolunk ki közöttük. A belépőjegyek a Szépművészeti Múzeum Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora című tárlatára szólnak. A sorsolás egy véletlenszerűségen alapuló számítógépes program segítségével történik. A nyerteseket emailben értesítjük, a nyeremények igénylésére az email kiküldését követő 5 munkanapon van lehetőség.

A további részletekért kérjük olvassa el nyereményjáték szabályzatunkat!

Sorsolás: 2020. február 3-án.

 

Instagram nyereményjáték

Instagram nyereményjátékunk 2020. február 5-én indul. A játékban való részvétel feltétele, hogy a Mandiner.hu Instagram profil kapcsolódó posztjában meghatározott feltételnek eleget téve jelölje meg egy ismerősét. A kommentelők között kisorsolunk 5 páros belépőjegyet a Szépművészeti Múzeum Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora című tárlatára. 

A további részletekért kérjük olvassa el nyereményjáték szabályzatunkat!

Sorsolás: 2020. február 7-én.

 

Facebook nyereményjáték

Facebook-nyereményjátékunk 2020. január 28-án indul és február 2-án ér véget. A játék időtartama során három kérdést teszünk fel a Mandiner Facebook-oldalán. Azok a játékosok, akik mindhárom kérdésre helyesen válaszolnak, részt vesznek egy sorsoláson, amelyet egy számítógépes véletlenszerűségen alapuló program segítségével hajtunk végre. A sorsolás során öt nyertest sorsolunk, akiknek a nyereménye fejenként két darab belépőjegy a Szépművészeti Múzeum Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora című tárlatára.

A további részletekért kérjük olvassa el nyereményjáték szabályzatunkat!

Sorsolás: 2020. február 3-án.

 

Előfizetés vásárláslásához kattintson ide.