A papírforma érvényesült Győrben

2020-01-27 08:58:00

Márki-Zay Péter
Facebook
Az alacsony részvétel mutatja, hogy a választópolgárok nem tulajdonítottak nagy jelentőséget ennek a választásnak.

„Gratulálok a tegnapi győri időközi választás győztesének, egyúttal megköszönöm a részvételt minden győri polgárnak, különös hálával a választásban résztvevő aktivistáknak, szavazatszámlálóknak, és most alulmaradt, de tisztességesen küzdő ellenzéki jelöltnek.

Az alacsony részvétel mutatja, hogy a választópolgárok nem tulajdonítottak nagy jelentőséget ennek a választásnak, a Fidesz pedig visszaszerezte azon szavazóit, akiket csak Borkai Zsolt személye háborított fel.

Meggyőződésem, hogy az ellenzék győzelméhez 2022-ben minél több körzetben a jobb- és baloldalt integráló civil jelöltekre van szükség (Pollreisz Balázs maga is ilyet keresett, mielőtt ennek híján maga vállalta el a feladatot), valamint a pártok és civilek erőforrásainak, tapasztalatának és tudásának teljes összpontosítására. Az MMM továbbra is azon dolgozik majd, hogy ez az összefogás megvalósuljon, hogy minden körzetben a legesélyesebb jelölt mérettesse meg magát a pártállam leváltására, és a szükséges kampányeszközök és források is rendelkezésre álljanak – ugyanis HA EZ SIKERÜL, AKKOR 2022-BEN MÉG EGY OLYAN KÖRZETBEN IS LEGYŐZHETŐ A FIDESZ, MINT GYŐR.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.