Az első perctől kezdve utáltam a Momentumosokat

2019-11-07 21:33:00

Bencsik Gábor
Facebook
Túl jól ismerem ezeket a jólétbe beleszületett nagyvárosi okos, mentalitásukban bolsevizmusba hajló, a lelkük mélyén liberálsznob gyerekeket.

„Az első perctől kezdve utáltam a Momentumosokat, túl jól ismerem ezeket a jólétbe beleszületett nagyvárosi okos, művelt, nyelveket beszélő, világlátott, nagyképű, generációs demagógiától túlfűtött, mentalitásukban bolsevizmusba hajló, a lelkük mélyén liberálsznob gyerekeket, hogy ne lássak át rajtuk elsőre. A budapesti olimpia elgáncsolása pedig a szememben olyan ősbűn, amire soha nem lesz megbocsátás. Ezzel együtt látom, hogy egyre jobban nekik áll a zászló. Ha nem csinálnak valami nagy marhaságot – amire, lássuk be, mindig van esély –, belőlük lesznek a Fidesz kihívói.
A Jobbik ugye az a bizonyos ember, aki már meghalt, csak még nem tud róla. A DK továbbra is vállalhatatlan, és nem csak Gyurcsány miatt. Az MSZP szemlátomást tovább robog az eltóthcsabásodás útján, az LMP pedig, amely számára pedig most komoly tér nyílt volna, még időben felszeletelte saját magát.
Szóval marad a Momentum.
Éppen csak annak nem látom semmi jelét, hogy miként lesz belőlük néppárt. Mert választást nyerni csak egy néppárt tud.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.