Köszönet!

2019-10-14 15:16:00

Bús Balázs
Facebook
Remélem, hogy felelősséggel folytatják majd az általunk megkezdett munkát.

„Nagyon szeretem Óbudát. Megtiszteltetés volt számomra, hogy 13 évig polgármesterként vezethettem a III. kerületet. Ez idő alatt kiváló kollégákkal dolgozhattam együtt. Büszke vagyok arra, amit közös munkánkkal létrehoztunk.

35 évvel ezelőtt kezdtem dolgozni a III. kerületben. Ide köt a családalapítás emléke is. Szeretem a Duna-partot, a hegyvidéket, a kertvárosi részeit, a római kori emlékeket. Sokan vagyunk, akiknek hasonlóan fontos városrészünk békés, nyugodt fejlődése.

A választók fele most úgy döntött, hogy másokkal képzeli el a jövőt. A városépítést ezért ha nem is-, de a közösségépítést folytatni fogjuk. Sok projektet készítettünk elő, nagyon sok értékes intézményt hoztunk létre. Remélem, hogy felelősséggel folytatják majd az általunk megkezdett munkát, és maradéktalanul teljesítik majd azokat az ígéreteket, amiket a választóknak tettek. A győzteseknek ehhez sok sikert kívánok.

A városháza homlokzatán a zászlótartókon ez olvasható: hit és munka. Én továbbra is hittel és munkával fogom szolgálni Óbudát.

Hajrá Óbuda!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.