Úgy tűnik, valamit jól csinálok

2019-10-09 09:10:00

Puzsér Róbert
Facebook
A kormánypárti sajtó szerint egy sértett kretén vagyok, aki tök alkalmatlan és tök hülye, továbbá Soros György és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke.

„Gyűlölködő Budapest. Ahol nem lehet mindenkinek megfelelni. A 168 Óra, a 444 és a hvg kommentelői szerint Fidesz-ügynök vagyok, aki megosztja az ellenzéket, egyébként meg hogy jut eszembe, hogy ezt a fontos pozíciót ne Bokros Lajos, Falus Ferenc, Karácsony Gergely, Horváth Csaba vagy Kálmán Olga töltse be. Egyébként is vállalhatatlan nőgyűlölő és gerontofóbiás szörnyeteg vagyok, olyan fasiszta, aki a náci Jobbikot segíti. Ja, mégsem. A Jobbik már az ő szövetségesük. Tehát a Jobbik demokrata, én viszont fasiszta Orbán-báb vagyok.

A kormánypárti sajtó szerint egy sértett kretén vagyok, aki tök alkalmatlan és tök hülye, továbbá Soros György és Gyurcsány Ferenc szerelemgyereke. Magyargyűlölő, nemzetáruló bitang, bohócfejű bohóctestű bohóc, Berki köcsöge.

A kuruc, a 888 és a Pesti Srácok kommentfalán zsidózás, férgezés, ballibsizés, gyűlölködés tárgya vagyok. A demokratikus ellenzék baloldali és liberális hívei kommentjeikben azzal fenyegetnek, hogy megvernek, ha el merek indulni a választáson. Úgy tűnik, valamit jól csinálok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.