Toroczkai: Cenzúrázzák a Mi Hazánk Mozgalmat

2019-09-20 15:38:00
A balliberális és a kormánypárti cenzúra is érinti a Mi Hazánkat – vélekedett Toroczkai László.

Érdekeket sértenek, ezért cenzúrázzák a Mi Hazánk Mozgalmat – erről is beszélt a párt elnöke az ATV Start című műsorában. Toroczkai László példaként említette a 207 ezer követővel rendelkező Facebook-oldalát, amit az EP-választások hajrájában töröltek. A pártelnök úgy vélte, hogy a Facebooknak nem tetszett, hogy a Mi Hazánk „felemelte a hangját a homoszexuális propaganda ellen”. 

Toroczkai László arról is beszélt, hogy szerinte a Mi Hazánk áll a legközelebb a magyar emberekhez. Úgy fogalmazott, hogy busz- és mozdonyvezetők is nagy számban vannak a tagjaik között. Prioritásnak nevezte, hogy emberi állapotok uralkodjanak a MÁV-nál. Ennek érdekében 50%-os béremelést követel a párt a vasúti dolgozók számára. Elmondta, hogy szerinte balkáni higiéniai állapotok uralkodnak egyes MÁV-vonalakon. Hozzátette, hogy meghirdettek egy akciósorozatot, amelynek keretében a jövő héten a betyársereggel terveznek felszállni az egyik Romániába tartó nemzetközi járatra, megmutatva, hogy „milyen nyugalom lesz majd azon a vonatszerelvényen”.

A Mi Hazánk elnöke az esetleges választási csalásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte „aki azt ígéri, hogy az ő pártjában nem lesz soha sem csaló képviselő, az egyszerűen hazudik”. Hozzátette, hogy 1047 képviselőjelöltje van a pártnak az önkormányzati választáson és abból lehet, hogy egy valaki tisztességtelen módon gyűjtött aláírásokat. 

Volner János távozásáról Toroczkai azt mondta, hogy bizonyos szempontból meglepte őt, de semmiféle konfliktus nem volt közöttük.