Tarlós a főpolgármester-jelölti vitáról: Karácsony térfelén van a labda

2019-09-11 11:16:00
Reagált a budapesti városvezető az ellenzéki felkérésre.

Az ATV Híradójának a budapesti főpolgármester úgy nyilatkozott Karácsony Gergely bejelentésére: „én már korábban is azt válaszoltam, hogy elvileg ilyet lehet mérlegelni”. A főpolgármester megismételte korábban az Indexnek adott válaszát: „hát persze”, hogy kiáll vitázni, de mint mondta, a másik térfélen pattog a labda.
 
Hozzátette az ATV szerint: azt gondolja, hogy van valami elképzelésük, hogy milyen feltételekkel jöjjön létre a vita, azon kívül, hogy „ülve, állva, fekve, élve vagy halva”. Majd megismételte, korábbi nyilatkozatát: „most is azt tudom mondani, hogy persze. A feltételekről való elképzelés a másik térfélen pattog”.

Frissítés: Karácsony Gergely szerdán nyílt levelet intézet Tarlós Istvánhoz, ebben megismétli, hogy legyen vita, és azzal vádolja meg a főpolgármestert, hogy homályos választ ad. Ezért leírta a feltételeit: így azt is, hogy közvetlenül a választás előtti napokban, október 5. és 9. között tartaná jónak a vitát, amit az Átriumban rendezne meg több témakört illetően.