A vudu

2019-09-11 11:23:00

Bencsik Gábor
Facebook
És így akarnak választást nyerni. Az ember nem hisz a saját szemének.

„Az ember nem hisz a saját szemének. A magyar ellenzék – és most hadd használjam ezt a szót a legtágabb értelmében, politikusokat, újságírókat, egyetemi oktatókat, mérnököket, bárkit, aki aktív közéleti szerepet vállal, beleértve –, tehát a magyar ellenzék megtehetné, hogy a valódi Orbán Viktorral veszi fel a politikai küzdelmet. Mert hiszen Orbánnak is vannak gyöngéi, tévedései, olyan döntései, amelyek helyett más döntések születhettek volna, Orbán egész államvezetési koncepciójával szembe lehetne állítani egy vagy akár több egészen más államvezetési koncepciót. Szóval az ellenzék a valódi Orbán Viktorral akár a siker reményében is küzdelembe szállhatna.

A magyar ellenzék azonban nem ezt teszi. Helyette egy Orbán Viktor nevű vudu bábut készített magának, hatalmas szellemi energiák mozgósításával azt fejleszti, tökéletesíti, csiszolja kilenc éve. Ez a bábu a cigányokat (is) elnyomó antiszemita cigányzsidó, csúti Döbrögi, mindent és mindenkit felfaló Kisgömböc, pávatáncoló Putyincsicska, O1G, akinek egyetlen valódi célja a harácsolás, mellesleg az oktatás, az egészségügy és egyáltalán az ország tönkretétele, hogy a birkanyájjá züllesztett népen uralkodhassék a világ végezetéig. Az ellenzéki politikai cselekvés – hazai és uniós parlamenti felszólalás, újságcikk, tüntetés, facebook-bejegyzés és a többi – pedig nem több, mint ennek a vudu bábunak a tűkkel való döfködése, a saját közönség tapsától kisérve.

Hogy még cifrább legyen a dolog, a nyugati sajtó kilencven százaléka teljes mértékben visszaigazolja ezt az ellenzéki magatartást, és maga is lelkesen veszi ki a részét a bábu döfködésében.
És így akarnak választást nyerni. Az ember nem hisz a saját szemének.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.