Én is voltam Fidesz-szimpatizáns

2019-08-13 20:24:31

Fekete-Győr András
Facebook
Mit ér egy miniszterség elvek, gerinc, és emberség nélkül? Nagy büdös semmit.

„A kivándorláspárti rendszer építésében asszisztáló miniszter nemzetellenesnek minősítette Cseh Katalin és Donáth Anna európai parlamenti munkásságát. Szíve joga. A mi szívünk joga pedig az, hogy minden eszközünkkel a jelentéktelenség szélére sodorjuk a korrupt Fideszt Európában, és rövidesen Magyarországon is.

Volt egy olyan közönség-kérdés, hogy ha Orbán Viktor felkérne miniszternek, vállalnám-e... Túl egyszerű lenne elpoénkodni a választ...

Gulyás Gergely a fideszes átlag feletti felkészültségű, kulturált vitapartner, akit nem tartok korruptnak. Viszont jogászként kitartott a jogállamot megerőszakoló Fidesz mellett, és Orbán Viktor felkérésére miniszter lett.

Én is voltam Fidesz szimpatizáns 2011-ig. Másodéves joghallgatóként, a magyar tulajdonjog meggyalázását jelentő magánnyugdíjpénztári vagyon államosításánál politikai árva lettem, majd szembefordultam a Fidesszel. Évekkel később többedmagammal létrehoztuk a Momentumot, hogy Horthy, Kádár és Orbán után új fejezetet nyissunk a magyar történelemben.

Mit ér egy miniszterség elvek, gerinc, és emberség nélkül? Nagy büdös semmit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.