Ismerjük a kormány kettős kommunikációját a liberálisokról

2019-05-19 14:46:24

Bősz Anett
Facebook
Én is ideges lennék Orbán Viktor helyében.

„Orbán Viktor a következőket mondta: »MŰKÖDIK EGY LIBERÁLIS MAFFIA, MELY ELEMZŐKET, ÚJSÁGÍRÓKAT, PUBLICISTÁKAT FIZET, HOGY EGY OLYAN VALÓSÁGOT KREÁLJON, AMI ELHITETI PÉLDÁUL, HOGY A MIGRÁCIÓT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI.«

Ismerjük a kormány kettős kommunikációját a liberálisokról. Egyfelől azt mondja, olyan jelentéktelenek, hogy önállóan egy parlamenti küszöböt sem tudnak átugrani (és ezt is érdemlik), ugyanakkor olyan erősek, hogy egy világszintű hálózatot mozgatnak, amely a polgárok agymosásáért felel, és amely gonosz módon el akarja pusztítani Európát. Ennek sokféle nevet adtak már: Soros-terv, New York – Tel-Aviv tengely, Brüsszel... most épp liberális maffia.

Én is ideges lennék Orbán Viktor helyében, ha minden igyekezete ellenére, még mindig léteznének olyan kutatóintézetek, elemzők, liberális gondolkodók, akik cáfolják az adófizetők százmilliárjaiból fenntartott propagandát, amely valóban a polgárok agymosására jött létre. Ezek a kutatóintézetek tényekről beszélnek, nem kényük kedvük szerint kozmetikázott KSH-adatokról, kiforgatott szavakról, vagy vélelmekről, melyeket valóságként tálalnak – lsd. Notre-Dame.

Ezek a gondolkodók azt keresik, hogyan lehet az EU a szabadság és a biztonság közössége, nem pedig azt, hogy hogyan riogathatják és félemlíthetik meg az embereket – rendkívül felelőtlenül...

Innen üzenem a miniszterelnöknek, hogy nem fog sikerülni kipusztítani mindenkiből a kiegyensúlyozott tájékozódásra és a gondolkodásra való igényt. Akkor sem, ha a GDP százalékában mérhető pénzt költ évente a hazugságai terjesztésére.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.