Terhes férfi a láthatáron

2019-04-24 20:01:26

Frivaldszky Edit
Képmás
Férfinak és nőnek vagyunk teremtve, és ez a két nem együtt adja emberi mivoltunk alapját.

„De amikor tőlem elvárják, hogy mindehhez tapsoljak, és én is érezzem azt, amit ők, és viselkedjek is az elvárásaiknak megfelelően... na ez már nem megy. A másság tolerálása addig tart, amíg az én gondolkodásomat és világképemet is tolerálják.

Szerintem férfinak és nőnek vagyunk teremtve, és ez a két nem együtt adja emberi mivoltunk alapját. Hiszen az ő egységükből, együttműködésükből születik egy új ember, a természet körforgásába bekapcsolódva. Aki ebben nem akar részt venni, nem így gondolja, az nem tud bekapcsolódni a természet rendjébe. Ezért nem természetes az utca embere számára, ha egy terhes férfit lát, aki operációk következményeként női szervekkel rendelkezik, és hormonkészítmények segítségével férfi szőrzetet növesztett. Ne várjuk el, hogy a nőt férfinek lássa, a férfit nőnek, és azonosuljon a testképével.

Érzelemvezérelt világunkban egyre inkább elfogadjuk, hogy a valamelyik nemhez tartozásunkat az érzelmeink határozzák meg.

Ha férfinak érzem magam, férfi vagyok, ha nőnek, akkor nő? Ha valami másnak, akkor valami más? Ez a világméretű jelenség beláthatatlan útra tereli az emberiséget.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.