Se Gyurcsány, se Orbán!

2019-04-15 09:52:01

Dúró Dóra
Facebook
A mi szövetségeseink a magyar emberek, mert Magyarország a magyaroké!

„A kétharmad okozóival nem lehet leváltani a kétharmadot – írta hivatalos pártközleményében a Jobbik országgyűlési képviselője, Bencsik János (ehhez képest közös jelöltjeik lesznek számos nagyvárosban, Székesfehérváron pl. az MSZP helyi elnöke lesz a közös balliberális polgármesterjelölt többek közt a Jobbik támogatásával). 

Sneider Tamás szerint ezzel szemben Budapest elveszett, és az összefogás hiánya miatt Orbán Viktor röhög a markában, tehát épphogy ennek ellenkezője mellett érvelt. Na ezen igazodjon ki az egyszeri magyar választópolgár!

Ha mindez még menne, akkor itt van Gyöngyösi Márton pár nappal korábban tett nyilatkozata, miszerint a Jobbik azért harcol, hogy mindenhol egy jelölt álljon szemben a Fidesszel. Mindezt azután, hogy azt ecsetelte, hogy az ördög öreganyjával is hajlandók együttműködni. 

Aki kiigazodik ezen a »stratégián«, azt meghívom egy parlamenti ebédre.

Mindenesetre a Mi Hazánk Mozgalom álláspontja világos: se Gyurcsány, se Orbán! Se a kétharmad okozóival, se a kétharmaddal visszaélőkkel nem működünk együtt. Nincs dolgunk azokkal, akik összefonódtak a parkolási maffiával, akik kiszolgáltatták a magyar embereket a bankoknak, akik maszatolnak a magyar-cigány együttélésről, akik velejükig korruptak, akik oda juttatták hazánkat, ahol most tart.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely elutasítja a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömböt és a Fidesz urambátyámrendszerét is. A mi szövetségeseink a magyar emberek, mert Magyarország a magyaroké!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.