Cáfolat

2019-02-10 11:08:58

Kocsis Máté
Facebook
Alkalmas és vállalható politikusok hiányában a liberális média végzi az ellenzéki politikai munkát.

„Az index.hu tegnap óta nagy betűkkel hirdeti az alábbi cikkét. Az írást természetesen hatalmas lelkesedéssel vette át számtalan ellenzéki médiafelület is. A szerző, Fábián Tamás hosszasan értekezik (reménykedik) a Fidesz-KDNP őszi meggyengüléséről, rossz választási szerepléséről, miközben - sugalmazását alátámasztandó - kitartóan hivatkozik »a Fidesz-frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójával« folytatott beszélgetésére. Ez álhír, hamis látszatkeltés és az olvasók becsapása, ugyanis a frakció egyetlen tanácsadója sem beszélt sem Fábián Tamással, sem az index.hu egyetlen munkatársával, és ezt bármilyen jogi eljárásban is vállalják.

Megértem, hogy alkalmas és vállalható politikusok hiányában a liberális média végzi az ellenzéki politikai munkát, mégis azt kérem, távolítsák el az alábbi írást, mert az valótlanul hivatkozik »a frakció neve elhallgatását kérő tanácsadójára«, és ezzel megtéveszti a hírfogyasztókat!

A Fidesz-KDNP a közvélemény-kutatások szerint nagy fölénnyel élvezi a választók bizalmát, kiváló (és egyetlen alkalmas) főpolgármesterrel, és számos nagyszerű polgármester-jelölttel magabiztosan készül az önkormányzati választásokra, szemben a cikk szerzőjének lázálmaival.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.