Ők 2018 legbátrabbjai

2018-05-28 15:48:54

Oláh Gellért
888.hu
Azok az igazi bátrak, akik a baloldali véleményterrorral szemben mertek nagyok lenni, mertek tenni.

„A bátrakat nem arról ismerjük meg, hogy magukat férfivá operáltatják át, azok sem igazán bátrak, akik bemondásra lincseltetnek, legkevésbé pedig azok, akik részegen a hányásukban bűzölögve őrjöngnek az Oktogonon. Azok az igazi bátrak, akik a baloldali véleményterrorral szemben mertek nagyok lenni, mertek tenni. Az igazán bátrakat onnan ismerjük meg, hogy nem írnak róluk a baloldali médiumokban, nem emelik piedesztálra őket, senki nem köszöni meg a munkájukat. Ezt pótolva mi most megtesszük!

Következzenek Magyarország legbátrabb emberei.

1. A határvédők, akik Magyarország határait, ezzel a kultúránkat, a történelmünket, a szüleinket, a barátainkat védték az idegen betolakodókkal szemben. Ha valakik, hát ők megérdemlik a köszönetet. Köszönjük!

2. A közmunkás borsodi cigány, aki 27 év után most először kap munkát. Most először tud gondoskodni családjáról, most először tud példaként állni a gyermekei előtt. Ehhez nagy bátorság kell.

3. A tüntetéseken helytálló rendőrök, akik a sok aljas provokáció ellenére napi 24 órában védték a békés állampolgárokat és azok jogait a hangos, őrjöngő kisebbségtől. Nekik sem köszönte meg senki helytállásukat. Mi most megtesszük.

4. A sokgyerekes anyuka, aki a »progresszív« széllel szemben haladva úgy döntött, hogy mégis vállal gyerekeket, akiket tisztességben felnevel. Köszönjük!

5. Az itthon vállalkozó fiatal, aki úgy döntött, hogy szülőhazájában keresi meg a napi betevőt. Nem Londonban mosogat napi 18 órában éhbérért, hanem itthon ad munkát másoknak.

6. A jobboldali újságíró, aki le merte írni, hogy a baloldali narratíva káros, romboló és hazug. A jobboldali sajtómunkások árral szemben úsztak, de a történelem nekik adott igazat. Köszönjük a bátorságotokat!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.